Marketing Director (Stockholm, SE)

CALE

Job description

Om företaget

Cale är en ledande leverantör av smarta och effektiva parkeringslösningar. Cale är en del av "Smart City" tänket och erbjuder allt från traditionell parkering, digitala tillstånd till App-lösningar. Cales helhetslösningar är framtagna för att hjälpa till att hålla städer i rörelse och se till att människor har tid att ägna sig åt det som är viktigt för dem. Oberoende av klimat, miljö, vägplanering eller trafikförhållanden i staden, kan våra integrerade parkeringslösningar skräddarsys för att tillgodose alla förekommande behov. Företaget har varit verksamt sedan 1955 och har idag dotterbolag och distributörer världen över.

Arbetsbeskrivning

Som marknadschef inom Cale kommer du att ha det övergripande ansvaret för koncernens marknadsaktiviteter och strategier. Du kommer vara en del av Produkteamet och rapportera till Produktchefen. Du kommer även att ha personalansvar över en marknadsassistent. Dina främsta kontaktytor kommer att vara Cales ledningsgrupp, försäljningsrepresentanter globalt och leverantörer av marknadsföring- och kommunikationsbyråer.

Huvudsakliga arbetsuppgifter;

 • Ansvarig för marknadsbudget, planering och uppföljning.
 • Ansvarig för produktreleaser och genomförandet av marknadslanseringar.
 • Du ansvarar för att hålla koll på marknadstrender, information rörande konkurrens och övriga marknadsutvecklingar.
 • Du ansvarar för varumärket i sociala kanaler, webbsida, PR och nyheter.
 • Du fungerar som Cales interna expert på marknadsaktiviteter och din roll är att hjälpa till att optimera försäljningsprocessen och förse Cales säljteam globalt med en konkurrensfördel.
 • Ansvarig för att koordinera och se till att de centrala riktlinjerna och marknadsföringsmaterialet är aktuellt och tillgängligt för de lokala dotterbolagen.

Vem är du?

Du har en akademisk utbildning i marknadsföring och/eller försäljning samt 3–5 års erfarenhet inom marknadsföring och/eller försäljning. Du behärskar svenska och engelska såväl i tal som i skrift. Du har tidigare jobbat i publiceringsverktyg, är bekväm i Officepaketet och håller dig ständigt ajour med marknadstrender. Vi ser gärna att du haft något typ av personalansvar sedan innan. Vidare känner du dig bekväm i att hålla i större presentationer, kundmöten och vara i andra typer av större sammanhang. Du är därför lyhörd, pedagogisk, diplomatisk och kan kommunicera med intressenter på alla nivåer.

Som person är du en social och prestigelös teamplayer som tycker om att samarbeta med andra. Du är driven, initiativrik, kreativ och självständig. Du har skinn på näsan men kan också ta direktiv när det behövs. Du pratar marknadsspråket och har lätt för att kommunicera både internt och externt.

Du erbjuds

Att komma till ett etablerat bolag i stark tillväxt, med god lönsamhet och trevliga medarbetare. En mycket varierande roll med stort ansvar i ett bolag där marknadsfokuset växer. En roll som besitter både inflytande och stora utvecklingsmöjligheter. Du planerar och styr själv ditt arbete samt är en stor del av bolagets väg framåt.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Monia Letmark på 070-173 84 65 alternativt monia.letmark@jurek.se . Urval sker löpande. Du söker tjänsten via Jurek Rekrytering & Bemannings hemsida, www.jurek.se. Varmt välkommen med din ansökan!

Apply for this job
 • Join our community for FREE today!

 • Create and share your own profile

 • Join the discussions

 • Publish your own items

 • Subscription to our Weekly eNewsletter

your benefits?

Get connected with parking professionals worldwide

Create your account

Sign in with LinkedIn Close

FREE membership benefits

 • * create and share your own profile
 • * join the discussions
 • * publish your own items on parking-net.commanage news, jobs, tenders, companies, events, showcases, educations, associations and literature.
 • * subscribe to our weekly eNewsletter
Add a job yourself