IT Operations Specialist (Stockholm, SE)

Flowbird

Job description

IT-Operations specialist till Cale Access AB (Flowbird Group)

Har du ett genuint teknikintresse, gillar problemlösning och drivs av tekniska utmaningar? Då är du kanske rätt person för vår grupp på 7 personer som ansvarar för Cales infrastruktur och systemdrift. Vi fortsätter växa och söker nu en IT-Operations specialist /systemadministratör.

Om Cale:

Cale har sedan starten år 1955 erbjudit innovativa och effektiva parkeringslösningar. 63 år senare är Cale ett världsledande varumärke inom parkeringsbranschen med dotterbolag, distributörer och kunder över hela världen.

I början på 2018 har Cale och Parkeon, världsledande inom parkerings- och transportbiljettlösningar, gått samman och skapat en ny global enhet under ett nytt varumärke – FLOWBIRD -Urban Intelligence.

Varje vecka bidrar vi runt om i världen till att förbättra livsmiljön för våra 100 miljoner användare då våra terminaler, mobilappar och onlinetjänster minskar luftföroreningar, optimerar trafik, förenklar betalningar och gör städer säkrare och ekonomiskt dynamiska. FLOWBIRD verkar i över 5000 städer i 70 länder och är världsledande inom urban intelligens.

Dina arbetsuppgifter

Som IT-Operations specialist på Cale kommer du att få arbeta med nyinstallation, uppgraderingar, underhåll, optimering och felsökning av våra virtuella plattformar där vi främst använder Vmware samt lagringslösningar som bygger på Netapp och HP 3PAR. I samarbete med övriga kollegor ansvarar du för monitorering drift och underhåll av Windows, men även av Linux miljöer.

Du kommer vara involverad i många projekt vilket innebär mycket omväxlande arbetsuppgifter i ett högt tempo med målet att överträffa våra högt ställda krav på tillgänglighet och systemsäkerhet.

Kvalifikationer

Tjänsten kräver att du har mist 5 års erfarenhet av liknande arbete. Vi tror att du har erfarenhet av drift av större installationer med höga tillgänglighetskrav. Ditt fokus ska ha legat på virtualisering, säkerhet och hög tillgänglighet och du vill gärna fortsätta att utvecklas inom de områdena.

För att bli framgångsrik hos oss tror vi att du har:

 • Goda kunskaper i Windows-2008/2012/2016
 • Kunskaper och erfarenhet av virtualisering -Vmware
 • Erfarenhet av lagring, Netapp eller HP 3par med tillhörande SAN
 • Erfarenhet av serverhårdvara - HP.
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Det är meriterande om du kan något av följande:

 • Kunskap och erfarenhet av backup -Veeam
 • Monitorering-OP5
 • Nätverk - Switchar och brandväggar
 • Kunskaper i MS SQL
 • Kunskaper i Linux
 • Kunskaper i Microsoft Azure
 • Utbildning inom Datateknik eller liknande men det viktigaste är dock din kunskap, erfarenhet och ditt brinnande intresse!

Då Cale är ett PCI-certifierat företag kommer du även att behöva presentera ett utdrag ur belastningsregistret utan brottspåföljd.

Dina personliga egenskaper

Som person är du social, engagerad i ditt arbete och har lätt för att samarbeta med andra. Du är självständig, ansvarstagande och har ett eget driv. Du är kvalitetsorienterad och har en fallenhet för problemlösning. Vårt övergripande mål är nöjda kunder och därför är du serviceinriktad mot såväl kunder som kollegor och agerar gärna bollplank. Du är nyfiken och vill lära dig nytt och tar därför gärna egna initiativ för att hitta lösningar.

Övrig information:

Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev till sveto.pusic@flowbird.group då vi gör löpande urval.

Om du har frågor kontakta gärna Sveto Pusic, IT Operations Manager, på telefon 08-400 274 45 eller sveto.pusic@flowbird.group

Ansökan skickas till e-postadress: sveto.pusic@flowbird.group

Ange ”IT-Operations specialist ” i ämnesfältet.

Välkommen med din ansökan!

När du söker jobb hos oss samtycker du till att dina personuppgifter registreras och behandlas av Cale Access AB för rekrytering. Lämnade uppgifter kommer att behandlas i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2016/679, GDPR) samt tillhörande nationell lagstiftning.

Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för rekryterande personer för det aktuella rekryteringsuppdraget.

Samtliga personuppgifter kommer att raderas inom 2 månader efter att rekryteringsprocessen för din senast sökta anställning avslutats.

Du har rätt att kontakta oss om du vill ha ut information om de uppgifter vi har om dig eller i övrigt utöva dina rättigheter enligt dataskyddsförordningen, för att begära rättelse, överföring eller för att begära att vi begränsar behandlingen, för att göra invändningar eller begära radering av dina uppgifter. Detta gör du enklast genom att kontakta oss via: gdpr@cale.se

Apply for this job
 • Join our community for FREE today!

 • Create and share your own profile

 • Join the discussions

 • Publish your own items

 • Subscription to our Weekly eNewsletter

your benefits?

Get connected with parking professionals worldwide

Create your account

Sign in with LinkedIn Close

FREE membership benefits

 • * create and share your own profile
 • * join the discussions
 • * publish your own items on parking-net.commanage news, jobs, tenders, companies, events, showcases, educations, associations and literature.
 • * subscribe to our weekly eNewsletter
Add a job yourself